Digitalab

Jedinstveno kreirana rešenja prilagođena vašoj kompaniji

Dozvolite da naše iskustvo i znanje, strast ka ostvarenjima i odabrane tehnologije udruženi sa uvidima u najnovije trendove doprinesu uspehu vašeg poslovanja u digitalnom svetu današnjice. Od strategije do rezultata, fokusirano smo posvećeni svakom detalju kako bismo kreirali strateški zasnovanu prisutnost na društvenim mrežama, uspešne onlajn prodavnice i funkcionalne sajtove. Konstantno unapređujemo ostvarene rezultate koristeći SEO, Google Ads i ostale alate i stečena znanja i iskustava koja rade za vas. Pored digitalnih servisa osmišljavamo jednistvene događaje, unapređujemo interne komunikacije, masterirali smo odnose s javnošću i otkrili tajnu šta je potrebno za unikatan brending.

Društvene
mreže

Naš prvi korak je da razumemo vaše ciljeve kako bismo kreirali najefikasnije rešenje koje donosi rezultat. Jer kada nam je vaš cilj polazna tačka sve ostalo je logično. Lep web sajt nije rešenje ukoliko ne služi svrsi. Atraktivan dizajn može biti samo dobra kombinacija oblika i boja ako ne poziva na akciju.

E-commerce

E-commerce kao sve dominantniji kanal prodaje prodavcima pruža brojne mogućnosti. To nije još jedan kanal prodaje već kanal koji prevazilazi očekivanja i svojim rezultatima neprekidno iznenađuje. Online prodavnice koje stvaramo zasnovane su da pruže najbolje korisničko iskustvo, jednostavan process kupovine za korisnika i ostvari ciljeve naših klijenata. Ponosni smo na kompletnu uslugu u ovom domenu: strateško savetovanje, projektno planiranje, izradu i održavanje onlajn prodavnica, profesionalno vođenje onlajn prodavnica, te specijalizovano fotografisanje proizvoda i unapređenje saobraćaja i konverzije.

Web dizajn

Web sajt posmatramo kao ličnu kartu kompanije, jer to je jedna od prvih tačaka kontakta koje kupci i klijenti imaju sa kompanijom. Polazeći do toga ključan je za kreiranje prvog utiska sa brendom. Prilikom izrade sajtova vodimo se potrebama konkretnog klijenta, njegovim poslovnim modelom, definisanim ciljnim grupama i dolazimo do rešenja koja će ispuniti želju klijenta i očekivanja korisnika. Razvijamo potpuno nove sajtove, unapređujemo i nadograđujemo postojeće sajtove, usmeravamo saobraćaj ka sajtu.

Brending i dizajn

Kreiramo jedinstvena brend iskustva koja prevazilaze očekivanja klijenata u fizičkoj ili digitalnoj interakciji. U brzo-transformišućem okruženju dizajnom stvaramo težište i jedinstvenost brendova uprkos promenama, idući im u susret. Da bismo to postigli polazimo od razumevanja kupaca i identifikovanja emocionalnih različitosti brenda, a zatim stvaramo upečatljiv interaktivan dizajn i korisničko iskustavo koje će biti primećeno, korišćeno i vrednovano.

Odnosi s javnošću

U svetu gde tehnologija vodi i diktira brzinu promena i interakcija, ono što čini razliku jeste postizanje razumevanja. Zato komunikaciju dižemo na nivo najfinije umetnosti, upotrebljive u svakodnevnoj interakciji. Bilo da imate potrebu za poboljšanjem ili uspostavljanjem sistema internih komunikacija, organizacijom medijskog događaja ili pripremom materijala za medije naše ektenzivno iskustvo garantuje da će vasa poruka stići do prave publike u pravo vreme.